Over ons

1983 heeft op 14 Juli 2022 haar deuren geopend. 

Sinds 13 Juni 2022 heb ik de sleutel van voormalig Koffiefabriek ontvangen met de wens om de locatie om te toveren in een cocktailbar. Hiermee kwam een grote droom voor mij uit. Vier jaar geleden, toentertijd woonde ik nog in Amsterdam, ben ik in aanraking gekomen met Von. Kort nadat wij elkaar leerden kennen zijn wij huisgenoten geworden. Met een passie voor cocktails, leek het ons een goed idee om een bar in ons apartement te bouwen. Dit bleek een hit. Vele vrienden zijn bij ons langsgekomen om onze cocktails te proeven en menig feestje hebben wij gegeven. Dit beviel mij zo goed dat ik in de jaren daarna actief door ben gegaan met het mixen van vele drankjes om unieke smaken te creeeren. Uiteindelijk werd het een droom om van deze passie mijn werk te maken.

Von was ondertussen verhuist naar Australie, maar had een belofte gedaan voordat hij wegging: “Let me know when and where you will open a bar, and I’ll show up”.

Jaren later is hij hierop teruggekomen en heeft hij een vlucht geboekt om samen met mij een cocktailbar te openen in Gouda.

Naast cocktails houden we ons ook bezig met het maken van koffie’s. Naast de bekende koffievarianten willen we ook steeds meer unieke koffie’s aanbieden. Deze koffie’s zullen met het seizoen verandert worden om altijd een mooie variatie aan te kunnen bieden.

In de komende jaren hopen wij onze naam te kunnen vestigen in Gouda door met onze passie, service en kennis een ervaring te bieden waarbij het voor onze gasten voelt alsof zij thuis komen na een lange dag werken.

Alvast bedankt en tot ziens!

Mario & Von

 

Follow by Email
Facebook
Instagram